Bejelentés


Játék és zene letöltés Játék, zene , pakrációIsmerd meg cena-t!

John Cena
Születési név: John Cena
Teljes név John Felix Anthony Cena
Születési idő: 1977. április 23.
Születési hely: Massachusetts West Newbury
Magasság: 188 cm
Testsúly: 110 kg
Befejező mozdulatai: Attitude Adjuster, STF, You Can`t See Me
Főbb eredményei: WWE Champion, World Heavyweight Champion, U.S. Champion, World Tag Team Champion, European Champion, 2008-as Royal Rumble győztes

Cena 9 alkalommal világbajnok, megnyerte a WWE Championshipet 7-szer, és 2-szer nehézsúlyú bajnok, az Egyesült államok WWE Championshipet 3-szor, 2- szer a World Tag Team Championshipet kétszer (egyszer Shawn Michaelsel és egyszer Batistával) John 2008-ban Royal Rumble győztes és 2009-ben elnyerte a Superstar of the Year címet is.
Cena karrierjét 2000-ben kezdte az Ultimate Pro Wrestling bajnokságban. 2001-ben szerződést kapott a World Wrestling Federation (WWF).
A pankráción kívül kiadta rap albumát You can’t see me címmel, amely első helyen debütált, szerepelt a tengerészgyalogos és a 12 menet című filmekben. A Gyors autók és a Szupersztárok: A Gillette Young Guns Celebrity Race nevezetű valóságshowban is részt vett.

Korai élete: John a családban a második legidősebb testvér. Fivérei: Matt, Dan, Steve és Sean. A diploma megszerzése után részt vett a Springfield Egyetemen. Cena ott jeleskedett az amerikai fociban is és az iskola csapatában az 54-es mezszámot viselte.

World Wrestling Entertainment (2002-napjainkig)

Az első WWE mérkőzését közvetítette a TV amit Kurt Angle ellen vívott 2002. június 27-én. Vince Mcmahon felfigyelt az ifjú csillagra és Cena a közönség kedvencévé vált és a profik közé sorolják.
2005. június 6-án a SmackDown-ból átkerült a RAW-ba. Itt egy Jericho elleni párharca volt, ahol eredetileg ő lett volna a jófiú, de a közönség mégsem szerette.
2006-ban részt vett a New Year`s Revolution nevű műsorban, ahol elveszítette a címet Edge ellenében. Három héttel később sikerült visszanyernie a címet a Royal Rumle-ön. Ezután Cena Teg Team bajnok is lett Shawn Michaels-el, de nem sokkal győzelmük után összetűzésbe kerültek, aminek Great Khali vetett véget. Cena elsőként győzte le Khali-t.
2007-ben, egy Mr Kennedy elleni meccsen Orton úgy megsebesítette, hogy fel kellett adni a WWE bajnoki övet és hosszú hónapokon keresztül nem is vehetett részt meccseken.
2008-ban tért vissza a Royal Rumle-on. Sikerült nyernie. Augusztusban Batista-val alkotott csapatot, és Cody Rhodes-t és Ted DiBiase ellen csapat bajnokok lettek. Nem sokkal ezután lesérül egy Batista elleni meccsen; pihenőre kényszerül.
Visszatérése a Survivor Series-en volt, ahol legyőzte Chris Jericho-t és nehézsúlyú világbajnok lett.
2009-ben, februárban elveszíti az övet a No Way Out-on, egy Elimination Chamber meccsen.
A WrestleMania XXV-ön újra nehézsúlyú bajnok lesz Edge és Bigshow ellenében, de nemsokkal később Edge elnyeri tőle ez övet. (Edge Bigshow segítségével nyert: Bigshow beledobta Cena-t egy reflektorba).
Majd 2010-ben fogadtak Wade Barrettel, a Nexus vezetőjével, hogy, ha Cena nyer akkor megszűnik a Nexus, de ha Wade nyer Cena csatlakozik.
Erre a meccsre a Hell in a Cell gálán került sor. Cena vesztett.
Jó ideig a Nexusba tartozott, az volt a parancsa a WWE igazgatójának, ha John nem engedelmeskedik, akkor kirúgják a szövetségből. Cena sokáig bírta, de betellt nála a pohár és egy Randy Orton vs Wade Barrett meccsen hozzájárult Orton győzelméhez.
A kirúgás után, visszatért Juan Cena néven és egy maszkot viselt, de ez a korszaka nem tartott hosszabb ideig, a Nexus letépte Cena maszkját.
Kis idő múlva John megjelent a ringnél mint néző, de nem bírta ki berohant a ringbe és ütni kezdte Wade Barrettet. A Nexus hagyta vezérét és mindannyian hátat fordítottak neki, a szurkolók azt beszélik vissza fog térni John Cena mint a Nexus új vezére.

John Cena befejező mozdulata az Attitude Adjuster:
Cena visszajöt de nem lett tagja se vezetője a nexus-nak!

Belépő zenéj:you can`t see mee(saját maga énekli és írta a szövegét!)

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!